Om oss - nyatorkarblad.se

Trico Dealer

Vår filosofi

Det ska vara enkelt att köpa torkarblad till sin bil. Vi vill underlätta för dig som kund att tänka på säkerheten och att åtgärda den. God sikt är centralt för dig som bilförare för att undvika olyckor och detta kan enkelt uppnås med torkarblad i god kondition. Många tycker att det är krångligt både att välja rätt torkarblad till bilen och att klara av monteringen. nyatorkarblad.se strävar efter att underlätta för dig som kund. Det blir enkelt att beställa rätt torkarblad som dessutom är ovanligt enkla att montera.

Bekvämlighet

När du beställer produkter av oss skickar vi dem för avhämtning hos DHL närmaste utlämningsställe. (Sök DHL utlämningsställe här.) Du kan även välja att bli påmind om att beställa nya torkarblad 1-2 gånger per år. Vi skickar då ett e-mail till dig. Detta kan vara lämpligt inför besiktning då bilprovningen noga kontrollerar torkarbladen.

Trygghet

Som kund hos nyatorkarblad.se kan du vara säker på att du får rätt produkter till din bil som håller hög kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi har snabba leveranser och erbjuder full returrätt på produkterna du köper av oss.

Vår vision

”nyatorkarblad.se ska alltid erbjuda det enklaste och bekvämaste sättet att införskaffa nya torkarblad till bilen.” Vi ska alltid erbjuda produkter av hög kvalitet som säkerställer god sikt för föraren vilket bidrar till en säkrare trafikmiljö. Våra leveranser ska vara snabba och vi ska alltid sträva efter att förbättra våra tjänster och service.

Kontakta oss

Kundtjänst: enklast är att kontakta oss via e-mail. Det går även bra att ringa 070-1807261. Då vi har begränsad bemanning ber vi om överseende om vi inte lyckas svara på samtliga telefonsamtal. Vi har störst möjlighet att besvara samtal vardagar mellan kl. 09.00 - 15.00. Övrig tid, lämna ett meddelande eller skicka oss ett email så svarar vi så fort vi kan.