Nyheter

December 2014

Applikationslistan är nu helt uppdaterad och det går att beställa blad till de absolut senaste bilarna. Totalt har ca 200 bilmodeller tillkommit och gör att vi kan erbjuda marknadens mest kompletta sortiment

September 2014

Så här lätt monterar TRICO torkarblad med;

Krokfäste - TRICO Exact Fit

Krokfäste - TRICO Neoform

Mars 2014:

TRICO Ice™ ger maximal prestanda i körning under de svåraste väderförhållanden:

- Förstärkt och robust torkargummi skyddar torkarbladet och motstår deformering under minusgrader.

- Kilformad spoilerdesign rensar effektivt bort snö, slask och is.

- Teflon®-integrerat gummi för mjuk och tyst torkning.

- SWIFT® Easy Connection Technology för enkel montering.

TRICO Ice har en bred eftermarknadstäckning och finns tillgänglig för 11 olika armtyper, inkluderat de absolut senaste typerna. För närvarande finns torkarbladet i längder från 400 till 700mm, och är försedd med en extra adapter för att passa över 93 % av den svenska fordonsparken. Torkarbladet är utrustat med SWIFT Easy Connection system som är en ”klickbar” anslutning för snabb och enkel installation. >>Visa artiklar och tabell med bilmodeller.

April 2014:

Våren närmar sig och det börjar bli dags att rengöra bilen. Vad kan passa bättre än att använda SIMONIZ bilshampo i form av tabletter? Ingen dosering behövs - en tablett i en hink med vatten ger rätt styrka på shampot så att smutsen försvinner. Inget slabb med flytande medel. Dessutom är det en miljösmart produkt ur ett distributionsperspektiv. Kolla filmen nedan hur enkelt det är.