Säker kortbetalning

Vi accepterar Visa, Mastercard och Diners. Kortbetalningen sker säkert över Internet med 3DS-teknik. Välj din korttyp i kassan och fyll i ditt kortnummer, kortets utgångsmånad och ditt kontrollnummer. Kontrollnumret är de tre sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av ditt kontokort.

 

3DS-teknik

3D Secure är en teknik framtagen av VISA för att verifiera dig som konsument när du betalar med ditt kort på Internet. Standarden används även av MasterCard. Tekniken innebär att när du använder ditt kort för att köpa varor eller tjänster på Internet är det upp till din kortutgivare eller bank att identifiera dig. Identifikationen görs genom att du anger ett personligt lösenord eller kod vid köptillfället. Via krypterad kommunikation kontrolleras detta av kortföretaget via en speciell säkerhetsserver. Detta lösenord har du själv valt eller fått tilldelat av den bank som givit ut kortet.

 

Visa eller Mastercard

Välj din korttyp och fyll i ditt kortnummer, kortets utgångsmånad och ditt kontrollnummer. Kontrollnumret är de tre sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av ditt kontokort. Se skissen här intill hur du hittar kontrollnumret på ditt kort.

 

Fördelar för dig som konsument

Att använda en betaltjänst på Internet som erbjuder 3D Secure innebär att du får en möjlighet att verifiera att du är den verkliga kortinnehavaren, vilket innebär mindre risk att kortet används i bedrägligt syfte.

 

Inloggningsdosa

De flesta banker kräver inloggningsdosa för att verifiera betalkort. Se till att ha din dosa redo vid betalning.

 

Smidig fakturabetalning. Handla enkelt genom att ange ditt personnummer och få hem varan innan du betalar. 

I kassan väljer du betalningsalternativ: Faktura för att handla via faktura. För att godkänna köpet knappar du in ditt personnummer. Fakturan skickas separat som bilaga till email 2-3 dagar efter beställning och du betalar först efter att du mottagit beställningen. På så sätt är du alltid säker på att det är samma vara du beställde som den du betalar för. Leverans kan endast ske till beställarens folkbokförda adress för att undvika bedrägerier.